Menu

Actualiseren van ledenbestanden

De insteek voor het actualiseren van adresbestanden is een praktische: efficiënt blijven communiceren met leden. Tegelijk gaat er een positief signaal van uit: we zijn je niet vergeten! Dat versterkt de band met bijvoorbeeld de vakbond waarvoor we al belden. Het is een perfecte aanleiding voor persoonlijk contact. En om meteen de wensen en behoeften te peilen. Met deze vorm van telefoondiensten draagt Brightline-Teleservice direct bij aan het behoud van uw leden.

“Voor een grote vereniging als de RMU is een actueel ledenbestand ontzettend belangrijk. We doen er dan ook alles aan om de data keer op keer bijgewerkt te hebben. Met deze data kunnen we onze leden optimaal bedienen met relevante informatie. Daarom is het fijn dat Brigthline ons heeft geholpen met het actualiseren. Voordeel: in 1 telefoontje kun je meerdere zaken checken en updaten. En zo’n telefoontje is persoonlijker dan een brief of e-mail. Brightline werkt effectief!” – RMU

Wij hebben de klanttevredenheid gemeten voor onder andere:
rmu

En wat kunnen we voor u doen?
Overweegt u voor uw doelen een belcampagne? Of bent u op zoek naar telefoondiensten die niet onder een van de genoemde categorieën vallen? Ons aanbod is niet alleen divers, maar ook flexibel. Neem gerust contact op en we bekijken de mogelijkheden.

Ik wil graag contact