Menu

Nieuwe klanten werven

Brightline-Teleservice zorgt voor goedgevulde agenda’s met waardevolle afspraken. Kansrijke voorzetten voor uw relatiebeheerders of accountmanagers om te scoren. Zo maakten we succesvol afspraken voor een advocatenkantoor, een schoonmaakbedrijf, een schildersbedrijf en diverse zelfstandige coaches.

“Voor een exclusieve mailing die we naar uitgevers wilden sturen hadden we een bestand met namen en adressen. Echter, de contactpersonen ontbraken. We hebben Brightline gevraagd om de adressen te benaderen voor de juiste personen binnen de organisaties. Een korte briefing van onze plannen en het doel van de actie was al voldoende voor hen om aan het werk te gaan. Tijdens het proces werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen. Afsluitend hebben we een keurig overzicht gekregen van de resultaten met een paar correcties van door ons aangeleverde gegevens. Op een enkel adres na heeft Brightline alle contactpersonen achterhaald. We zijn zeer tevreden met het resultaat (het heeft ons een aantal nieuwe opdrachten opgeleverd ) en zullen in de toekomst zeker opnieuw gebruik maken van hun diensten. Van harte aanbevolen!” – Novente

Wij hebben nieuwe klanten geworven voor voor onder andere:
Fit20
En wat kunnen we voor u doen?
Overweegt u voor uw bedrijf een telemarketing campagne? Of bent u op zoek naar telefoondiensten die niet onder een van de genoemde categorieën vallen? Ons aanbod is niet alleen divers, maar ook flexibel. Neem gerust contact op en we bekijken de mogelijkheden.

Ik wil graag contact