Menu

Over Brightline-Teleservice

Fascinatie voor de stem

Je stem is een belangrijk instrument. Zeker aan de telefoon. Daar doe je als het ware een blind audition: binnen een halve seconde besluit de luisteraar aan de hand van je stem of je betrouwbaar bent of niet. Onderzoeken tonen dat aan. En vertrouwen is nodig om echt contact te hebben en een geslaagd gesprek mogelijk te maken.

Een fascinatie voor de stem bepaalde voor Jeanine Branderhorst haar beroepskeuze. Sinds 1995 (tot 2017) was ze werkzaam als logopedist in verschillende beroepsvelden, met als specialisatie de stem. Alle opgedane ervaring en kennis komt nu samen in Brightline-Teleservice.

Jeanine Branderhorst‘Vanuit mijn (christelijke) levensvisie vroeg ik me af: wat kan ik bijdragen aan deze maatschappij, met de talenten die ik heb? En hoe kan ik maatschappelijk betrokken organisaties/ bedrijven helpen hun missie te bereiken? Daaruit vloeide het idee voor deze vorm van telefoondiensten voort. Bellen met echte aandacht, zonder trucjes, zonder dwang. Eerlijk en met respect, zoals ik zelf ook benaderd wil worden aan de telefoon. Daarom kan ik alleen maar voor een organisatie bellen als ik er voor de volle 100% achter sta. En dat leidt tot mooie resultaten! ’

Jeanine Branderhorst, eigenaar Brightline-Teleservice

Voor bedrijven (B2B) en non-profitorganisaties
Jeanine heeft ondertussen tal van opdrachten op het gebied van teleservice, voor bedrijven en non-profitorganisaties succesvol uitgevoerd. Dit doet ze samen met haar collega Evelien.

Mooie resultaten
Brightline-Teleservice werkt succesvol aan uw doelen. Met mooie resultaten. En dankzij onze manier van werken verbeteren of versterken wij de banden en hebt u er in elk geval tevreden relaties en warme ambassadeurs voor uw bedrijf of organisatie bij.

Wat denkt u ervan?
Kunt u zich vinden in onze dienstverlening en onze manier van werken? En kunnen we u helpen met één van onze telefoondiensten? Misschien hebt u vragen. Laten we een afspraak maken en in alle rust uw doelen en wensen bespreken. Neemt u contact op?