Menu

Over Brightline-Teleservice

Je stem is een belangrijk instrument. Zeker aan de telefoon. Daar doe je als het ware een blind audition: binnen een halve seconde besluit de luisteraar aan de hand van je stem of je betrouwbaar bent of niet. Onderzoeken tonen dat aan. En vertrouwen is nodig om echt contact te hebben en een geslaagd gesprek mogelijk te maken.

Platform om goede doelen te helpen
Een fascinatie voor de stem bepaalde voor Jeanine Branderhorst-Hoogstrate haar beroepskeuze. Sinds 1995 (tot 2017) was ze werkzaam als logopedist in verschillende beroepsvelden, met als specialisatie de stem. Alle opgedane ervaring en kennis komt nu samen in Brightline-Teleservice. Met dit kleinschalige belbureau dat ook grotere opdrachten aan kan, wil ze in de eerste plaats een platform creëren om voor goede doelen meer inkomsten te genereren.

Jeanine Branderhorst‘Vanuit mijn (christelijke) levensvisie vroeg ik me af: wat kan ik bijdragen aan deze maatschappij, met de talenten die ik heb? Op een manier die bij mij past? Daaruit vloeide het idee voor deze vorm van telefoondiensten voort. Bellen met wezenlijk contact, zonder trucjes, zonder dwang. Eerlijk en met respect, zoals ik zelf ook benaderd wil worden. Daarom kan ik alleen maar voor iets of iemand bellen als ik er voor de volle 100% achter sta. En dat leidt tot mooie resultaten! ’

Jeanine Branderhorst-Hoogstrate, eigenaar Brightline-Teleservice

Ook voor bedrijven en non-profitorganisaties
Jeanine heeft ondertussen tal van opdrachten op het gebied van teleservice, voor bedrijven en non-profitorganisaties succesvol uitgevoerd. Dit doet ze samen met haar collega Evelien.

Mooie resultaten
Brightline-Teleservice werkt succesvol aan uw doelen. Met mooie resultaten. En dankzij onze manier van werken verbeteren of versterken wij de banden en hebt u er in elk geval tevreden relaties en warme ambassadeurs voor uw organisatie bij.

Wat denkt u ervan?
Kunt u zich vinden in onze dienstverlening en onze manier van werken? En kunnen we u helpen met één van onze telefoondiensten? Misschien hebt u vragen. Laten we een afspraak maken en in alle rust uw doelen en wensen bespreken. Neemt u contact op?