Menu

Onze telefoondiensten

Telemarketing: een ruim begrip. Ook voor Brightline-Teleservice. Dat blijkt wel uit het brede scala aan opdrachten dat we krijgen uit uiteenlopende branches. Onze missie: maatschappelijk betrokken organisaties helpen hun missie te bereiken. Dit doen we door echt contact te maken in een open, eerlijk en interactief gesprek met uw (potentiële) klanten om daarmee de relatie versterken.

Waarom telemarketing?

Er zijn tal van redenen waarom bedrijven/ organisaties ons inschakelen om voor hen te bellen. Vaak is er geen tijd en capaciteit voor. Daarbij is het afhandelen van dit type telefoontjes over het algemeen geen populaire taak. Bij Brightline-Teleservice hebben we de capaciteit, het vakmanschap én de overtuigingskracht om van uw belactie een succes te maken.

Brightline-Teleservice biedt de volgende telefoondiensten:

  • Klanten bellen: bij Brightline lopen we warm voor organisaties die maatschappelijk betrokken zijn.
  • Nabellen/follow up: een vorm van telefoondiensten die bijzonder lonend is, is nabellen. De respons op een mailing, uitnodiging of een beurscontact is zoveel hoger als er daarna telefonisch contact wordt gelegd.
  • Klanttevredenheid meten: niemand die beter weet dan uw klant wat er goed gaat in uw organisatie. En wat voor verbetering vatbaar is. Daar hebt u echt geen dure consultant voor nodig.
  • Agenda’s vullen: uw accountmanager of relatiebeheerder wil natuurlijk niets liever dan zoveel mogelijk bij nieuwe klanten aan tafel schuiven. Wij vullen hun agenda’s met kansrijke afspraken.
  • Actualiseren van ledenbestanden: een praktisch middel om uw communicatie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. En om meteen persoonlijk contact te houden.
  • Stemcoaching: strikt genomen niet een van onze telefoondiensten. Maar mogelijk wel iets voor u als mensen u bijvoorbeeld vaak maar moeilijk kunnen verstaan. Al dan niet aan de telefoon.

Hoe kunnen we u helpen?

Met een campagne zoals we die hier beschreven? Of met een andere vorm van telefoondiensten? Laten we samen uw wensen en onze mogelijkheden bekijken. Neemt u contact met ons op?